Elismerések a doktoravató ünnepségen

2022, november 27 - 10:00

A Debreceni Egyetemen 2022. november 26-án került sor az őszi doktoravató ünnepségre, amelynek keretében Dr. Tóth Orsolya, a Történelmi Intézet munkatársa, s a TNDI titkára átvehette habilitációs oklevelét.

Hagyományosan az őszi doktoravatóval egybekötve kerül átadásra a Pro Cure Ingenii díj, amelyet a rektori döntés alapján évente három oktató kaphat meg. Ezen az éven a tehetséggondozásban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért Prof. Dr. Bárány Attila vehette át az elismerő oklevelet.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.